Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Dél-Alföld
     Bács-Kiskun
     Baranya
     Békés
     Borsod-Abauj-Zemplén
     Csongrád
     Fejér
     Heves
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Komárom-Esztergom
     Pest
     Somogy
     Szabolcs-Szatmár-Bereg
     Vas
     Veszprém

Dél-Dunántúl
     Baranya
     Heves
     Somogy
     Tolna

Észak-Alföld
     Hajdú-Bihar
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Szabolcs-Szatmár-Bereg

Észak-Magyarország
     Bács-Kiskun
     Borsod-Abauj-Zemplén
     Heves
     Nógrád
     Szabolcs-Szatmár-Bereg

Közép-Dunántúl
     Fejér
     Hajdú-Bihar
     Komárom-Esztergom
     Pest
     Veszprém

Közép-Magyarország
     Hajdú-Bihar
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Pest

Nyugat-Dunántúl
     Győr-Moson-Sopron
     Tolna
     Vas
     Veszprém
     Zala
 Foglalás és ajánlatkérés 

Flórián Vendégház,Pince
Cím: 7772 Villánykövesd, Kossuth L. u. 12. ( Vendégház) Petőfi S. u. 47. Email: info@florianpince.hu, florianvendeghaz@florianpince.hu
Web: http://www.florianpince.huTelefon: +36-70-311-21-61, +36-70-272-52-20

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A Flórián Pince és Vendégház családi vállalkozásként működik, s eddigi sikereink titka testes vörös boraink és pálinkánk kitűnő minősége, a kedves fogadtatás és jó hangulat, melyek meggyőzik majd Önt is arról, hogy ezután a Flórián Pince és a Flórián Vendégház**** legyen kedvenc helye a villányi borvidéken, ahová időről időre érdemes újra ellátogatnia. Ha a pincében eltöltött kellemes beszélgetések és borozgatás után a közelben szeretne megszállni éjszakára, mi minden kényelmet biztosítunk az Ön számára a Flórián Vendégházban. A vendégház pincénktől 3 perc sétával elérhető. Büszkén mondhatjuk el, hogy a 2011. novemberében kiállított NEMZETI TANÚSÍTÓ VÉDJEGY szerint, Vendégházunk a legjobb minősítést kapta meg, vagyis négy napraforgó négy napraforgó a besorolása! Továbbra is azon fáradozunk, hogy Vendégeink a nálunk eltöltött időre maximális elégedettséggel gondoljanak vissza, és kiérdemeljük, hogy barátaiknak, ismerőseiknek is ajánlják majd a Flórián Vendégházat! Kényelmes és vadonatúj berendezés vár kedves szállóvendégeinkre! Az 5 darab 2 személyes szobánk mindegyike igény szerint pótágyazható, s minden szobánkhoz zuhanyzós fürdő tartozik. A szobák LED tévékkel felszereltek, és a vendégház teljes területén wifi-s internetelérés biztosított. Az autók számára zárt, kamerákkal felszerelt parkolót biztosítunk. Előzetes megbeszélés alapján lehetőség van transzferre a környék bármely településéről ill. településére, amennyiben igény merül fel rá. Szintén - igény esetén - lehetőség van különböző programokon való részvételre is (lovaskocsikázás, grillezés, kemencében sütés, tehenészet megtekintése, állatsimogatás a gyermekek örömére). Keressen minket, és mindent megteszünk, hogy Ön jól érezze magát! Érdemes ellátogatnia hozzánk!

Pincénk nemrég felújításon esett át, ám azon voltunk, hogy a szép, ízléses berendezés mellett részben megőrizzük az eredeti báját, hangulatát. A Flórián Pince így többek közt alkalmassá vált, hogy kisebb (20 fő alatti) társaságok igényes összejöveteleinek helyszínévé váljon. Boraink Villányi Védett Eredetű Classicus minősítésűek.

Jöjjön el, érezze jól magát nálunk, és ha elégedett, kérjük, ajánljon minket ismerőseinek is!