Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Dél-Alföld
     Bács-Kiskun
     Baranya
     Békés
     Borsod-Abauj-Zemplén
     Csongrád
     Fejér
     Heves
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Komárom-Esztergom
     Pest
     Somogy
     Szabolcs-Szatmár-Bereg
     Vas
     Veszprém

Dél-Dunántúl
     Baranya
     Heves
     Somogy
     Tolna

Észak-Alföld
     Hajdú-Bihar
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Szabolcs-Szatmár-Bereg

Észak-Magyarország
     Bács-Kiskun
     Borsod-Abauj-Zemplén
     Heves
     Nógrád
     Szabolcs-Szatmár-Bereg

Közép-Dunántúl
     Fejér
     Hajdú-Bihar
     Komárom-Esztergom
     Pest
     Veszprém

Közép-Magyarország
     Hajdú-Bihar
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Pest

Nyugat-Dunántúl
     Győr-Moson-Sopron
     Tolna
     Vas
     Veszprém
     Zala
 Foglalás és ajánlatkérés 

Gáti Tanya
Cím: 7773 Gordisa, kültelek, Gordisa és Matty között (volt Lantos-tanEmail: recepcio.gatitanya@gmail.com
Web: http://gatitanya.hu/index.htmlTelefon: 0630-838-2713

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Nyitvatartás: H-V 10.00-23.00


Bemutatkozás

A Mattyi-tónál, - a Dráva holtága mellett - festői környezetben várjuk kedves Vendégeinket a hazai tanyavilág hamisítatlan hangulatát idéző, megújult lovastanyánkon.
Fontosnak tartjuk a vidék felpezsdítését, a természettel - növény és állatvilággal - összhangban való élet megvalósítását, vonzóvá tételét, megismertetését és az ehhez szükséges kellemes környezet biztosítását. Ennek érdekében gazdag örökségünkből, a magyar hagyományok kincses tárházábólmerítünk és belőlük egy csokorra valót nyújtunk át Önöknek. Bemutatjuk ősi háziállatainkat, lehetőséget teremtünk kézműves mesterségek megismerésére, megtanulására. Nálunk a lovakkal is közelebbi ismereségbe kerülhetnek. A kibővített csűrben akár 300 fős rendezvényeket (népdal, népzene, néptánc bemutatókat, hangversenyeket, előadásokat és lakodalmakat, egyéb mulatságokat) tartunk. Külön bekerített játszótér - fedett színpaddal - áll a kicsik és nagyok rendelkezésére. E hely is alkalmas a csoportos, közös játékok megtartására, gyermekeknek és felnőtteknek szóló előadásokra, de bármilyen szabadtéri rendezvényre is.
Konyhánkba alapanyagként a magunk által előállított húsok és füstöltáruk kerülnek. Éttermünkben élvezhetik a környék hagyományos ízeit, Tenkes-hegyi boraink szamatát (illatát és zamatát). Kerthelyiségünk - árnyas fák lombjai alatt - külön kínálattal is rendelkezik a helyszínen készült ételekkel - bográcsban főttek, roston sültek, kemencében sütöttek. Télen -mikor ideje van- részt vehetnek hagyományos falusi disznóvágáson és toron is.
Felfedezhetik e táj szépségeit, látványosságait lóháton, lovaskocsin, vagy a nálunk kölcsönzött kerékpáron és természetesen gyalogosan is. A horgászni kívánók több helyszín közül is választhatnak: Mattyi-tó, Hótedra (Dráva holtágak) és Dráva, távolabb a Majláthpusztai-tó.
Hazánk második legbővizűbb és legérintetlenebb folyóján hajóval is meglátogathatják nemzeti parkunkat.
Közelünkben található Harkány méltán híres fürdője - nem csak gyógyulni vágyóknak. A Tenkes-hegy oldalába símul Mária búcsújáró kegyhelye. A templom körül kellemes sétát tehetnek a gyönyörű kálvárián, a körmeneti úton, ami lelki elmélyülésre, elcsendesedésre, egyúttal testi felüdülésre is alkalmat ad.
Egy ugrásnyira található a részben megújult Siklósi vár, aljában pedig a nemrég épült meleg és hideg vizes fürdőben frissíthetik fel magukat az arra vágyók.
Kedves vendégeink részére szállást is tudunk biztosítani kényelmesen berendezett, nádfedeles tanyasi házainkban.
Széleskörű szolgáltatásainkkal állunk a hozzánk betérők rendelkezésére. Szeretnénk eleget tenni a pihenni, kikapcsolódni vágyók kívánságainak éppúgy, mint az izgalmas, élménydús napokat keresőknek, vagy gyönyörű, változatos vidékünk felfedezőinek.
Nagy szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Keresőszavak

tanya, szállás, szálláshely, vendéglátás, lovaglás,